Om oss

VELKOMMEN TIL ØDEGAARD & STERTEN AS

Ditt lokale tømrermester og entreprenørfirma med solid kompetanse og erfaring fra bygge-bransjen hvor riktig kvalitet og førnøyde kunder står i fokus.

Tømrermestrene Ødegaard & Sterten AS har tilholdssted på Haslum i Bærum og er et bygg-entreprenørfirma med ansatte som har solid kompetanse og erfaring.

Vi tar oppdrag for virksomheter innen offentlig og privat sektor. Vår virksomhet omfatter betong og tømrerarbeid og har som satsingsområde rehabilitering av eksisterende bygg, samt arbeid med oppføring av nybygg, tilbygg/påbygg og lignende.

Ødegaard & Sterten AS er tilsluttet Byggmesterforbundet, og har sentral godkjenning for ansvarsrett, samt et operativt HMS-system som skal sikre våre medarbeidere en trygg og god arbeidsplass og ivareta miljøet.

Vår visjon

Vår virksomhet har som mål å sette menneskers sikkerhet, helse og arbeidsmiljø i sentrum.
Vi legger derfor vekt på konkrete sikkerhetstiltak i alle faser av prosjektet i full forvissning om at dette vil gi riktig kvalitet for tiltakshaver.
Vårt geografiske arbeidsområde skal være Bærum med omliggende kommuner og vi skal betjene markedet ut fra konkurransedyktige priser og godt håndverk.

Lang erfaring

konkurransedyktige priser og godt håndverk.

Nesøya

Trenger du en byggmester?